Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    about

Jiangyin Tongli Industrial Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan manufaktur modéren anu ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, desain, produksi, penjualan sareng jasa neundeun sareng nanganan alat otomatisasi. Kusabab didirikeun, perusahaan parantos komitmen pikeun méréskeun panyimpenan sareng masalah pananganan tina sababaraha bahan, nyayogikeun solusi anu cocog, sampurna sareng propésional kana sarat anu rumit. Kami ogé tiasa nyayogikeun solusi anu épéktip sareng cocog numutkeun anggaran palanggan.

BERITA

Latest News

Bérita paling énggal

Ngabéréskeun sadayana masalah pananganan sareng tumpukan pikeun unggal palanggan sareng janten pamimpin Industri Manipulator dina 5-10 taun ...

What are the components of each axis of the fully automatic truss manipulator?
Manipulator truss otomatis pinuh nyaéta gabungan alat manipulator, truss, asesoris listrik sareng sistem kontrol otomatis. Mobil ...
How to use the manipulator correctly?
Ayeuna, beuki seueur perusahaan milih ngagunakeun manipulator pikeun palletizing sareng nanganan padamelan. Janten, kanggo palanggan pemula anu nembé ngagaleuh ...